Direct contact met een cliëntenvertrouwenspersoon

telefoon 088 678 1000
e-mail info@zorgstem.nl

Openingstijden

De cliëntenvertrouwenspersonen van Zorgstem zijn direct bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur;

Buiten deze tijden kunt u bericht achterlaten met het verzoek contact met u op te nemen. Dit kan ook via onderstaand contactformulier of de mail info@zorgstem.nl

De contactgegevens van de clientenvertrouwenspersoon Wzd van Zorgstem verbonden aan uw zorgaanbieder kunt u vinden via de informatiekanalen van uw zorgaanbieder, via de posters op de zorglocaties of verkrijgen door contact via onze algemene contactgegevens.

Contactformulier

Wanneer u onderstaand formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij leggen de (persoons)gegevens die u hier invult vast om met u in contact te komen. Lukt dit niet, dan verwijderen wij uw gegevens na vier weken.

Ik woon in regio

Zorgstem en de media

Wilt u als verslaggever of journalist meer weten over Zorgstem, cliëntenvertrouwenspersonen Wzd of één van onze professionals interviewen? Neem dan contact op met onze communicatieafdeling via info@zorgstem.nl of telefoonnummer 088 678 1000.

Wat kan een cliënten­vertrouwens­persoon voor u betekenen?
Bekijk het filmpje