Disclaimer

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Hoewel de grootste zorgvuldigheid is betracht bij de totstandkoming van de informatie op deze website, aanvaardt Zorgstem geen enkele aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze site of op een van de sites waarnaar verwezen wordt. Mocht u op deze site onjuistheden of (een) onvolledigheid aantreffen, dan kunt u daarover mailen naar info@zorgstem.nl.

Uw privacy
Om de website van Zorgstem continu te kunnen verbeteren, meten en analyseren we de bezoekcijfers. Daarbij respecteren we natuurlijk uw privacy en gebruiken hiervoor niet uw persoonlijke gegevens en zijn ook de statistieken nooit te herleiden naar uw persoonlijke gegevens en/of IP-adres. Daarnaast hebben we een bewerkersovereenkomst van Google gesloten, delen we geen gegevens van Google Analytics en maken we geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies. Heeft u hierover vragen, dan horen we dat natuurlijk graag. U kunt hierover mailen naar info@zorgstem.nl.

Copyright
De informatie op deze site is opgesteld door Zorgstem. Deze informatie mag alleen vrijelijk worden gebruikt voor persoonlijke doeleinden of ter ondersteuning van de behandeling van cliënten/patiënten. Voor andere doeleinden, of indien u hyperlinks naar deze site wilt maken, wordt u verzocht contact op te nemen met de afdeling communicatie van Zorgstem. (info@zorgstem.nl)

Colofon
Merkidentiteit en ontwerp: Concreet geeft vorm
Webdevelopment: Usecue

Werken bij Zorgstem? Bekijk de mogelijkheden.
Werken bij Zorgstem